About Liverpool fans in Turkey – (In Turkish by @LFC_TR)

Posted by

Kop Türkiye ve Liverpool Türkiye Buluşmaları

Türkiye’de yaşayan ve çoğunluğu İstanbul’da bulunan Liverpool taraftarları, bu yıl Liverpool
Türkiye Buluşmaları adı altında haftalık LFC maçlarının izleneceği ve çeşitli farklı etkinlikleri içeren buluşmalar gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Dünyanın hemen her ülkesinde Liverpool taraftarlarına rastlayabilirsiniz ve birçok ülkede Liverpool taraftarları bir araya gelerek kalabalık organizasyonlar gerçekleştiriyor.  Liverpool FC’nin bu yılki yaz turunda bunu bir kez daha gördük.

Kulüp bu yaz gittiği 5 farklı ülkede 5 maça çıktı; Anfield’de ise 2 maç oynadı. Bu 7 maçtaki toplam seyirci sayısının ise 320.000’den daha fazla olduğu açıklandı.

2005 yılından sonra Türkiye’de daha da hızlı artmaya başlayan Liverpool tutkusu özellikle İstanbul’da oldukça fazla öyle ki: Halkın kullandığı toplu taşıma araçlarının camlarında Liverpool bayraklarına rastlamak mümkün. Bayrağın bir önceki sahibi ise büyük olasılıkla Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul’a gelen bir Liverpool taraftarı olmalı

Her ne ise gelgelelim tekrar Liverpool Türkiye buluşmalarına:

Liverpool Türkiye Topluluğu tarafından düzenlenecek buluşmalar uzunca bir süreden beri sosyal ağlardan toplanmış ve İstanbul’da yaşayan Liverpool taraftarlarının katılımlarıyla gerçekleşecek.

Buluşmalara katılmak isteyen Kırmızılar, Twitter ve Facebook üzerinden Liverpool Türkiye Topluluğunun hesaplarını takip ederek etkinlik detaylarından haberdar olabilirler.

Son olarak topluluğun kendi çağrı mesajını paylaşmak isterim:

Liverpool Türkiye Buluşmalarına Siz de Katılın!

Hepimizin tutkusu olan Liverpool’un maçlarını, Liverpoollular ile izlemek ve maç sonlarında Anfield’deymiş gibi hissederek ‘’ You’ll Never Walk Alone ’’ söylemek için siz de bize katılın.

Twitter      : @LFC_TR
Facebook  : facebook.com/LiverpoolFC.Turkiye